Om os

Books for you er en internet boghandel med bøger indenfor genren romance - med bookish merchandise, decor til boghylderne, fan merchandise og meget andet.

Vi har moderne, historisk, paranormal, fantasy og YA bøger, samt romantisk spænding og mysterier med kærlighed og lykkelige slutninger.

Så hvad enten du er til de nye populære bøger fra danske eller udenlandske forfattere - så vil du kunne finde dem her (og hvis vi ikke har det du søger, så skriv endelig til os og vi vil gøre hvad vi kan for at få dem på lager).

Vi har samlet nye og brugte bøger, så du har alt samlet et sted. Du behøver derfor ikke at lede flere steder og skal ikke stresse med fragt og betaling.

Med så mange titler, er det vigtigt at vores kunder nemt kan finde lige præcis den bog, serie eller forfatter de leder efter.
Derfor har vi inddelt bøgerne, så bøgerne er under danske eller engelske, forfatter, miniserie og genre - desuden er der under hver bog tags, så hvis du søger på noget bestemt, kan du hurtigere finde lige netop den bog du mangler.