BILLIG FRAGT TIL PAKKESHOP PÅ 41 KR.
LEVERING 2-6 HVERDAGE
DANSKE & ENGELSKE BØGER
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Books for you. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Books for you.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Books for you's side, er denne af vejledende art. Books for you indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Books for you anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Leveringstid 2-6 hverdage.


Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af Books for you overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Books for you, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl på nye varer, skal du hurtigt rette henvendelse til Books for you.
Brugte varer kan have ridser, mærker eller slid - men altid i mindre grad og bøgerne mangler aldrig sider.


Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Books for you har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Bankoverførsel eller Mobielpay. Alle priser i Books for you - på web-adressen www.booksforyou.dk - er inkl. Moms.

Fortrydelsesret
Books for you yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer - såfremt varen ikke er taget i brug.


Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.